Αντικατάσταση Παλαιών Κουφωμάτων

Εκτύπωση
PDF

Αντικατάσταση κουφωμάτων: Η αναγκαιότητα, οι σύγχρονες λύσεις

Ο όρος «αντικατάσταση κουφώματος» αναφέρεται σε όλες τις εργασίες που χρήζουν να γίνουν για την αλλαγή ή την βελτίωση ενός υπάρχοντος τοποθετημένου κουφώματος. Σήμερα, υπάρχει εγκατεστημένος σε όλη την Ελλάδα ένας τεράστιος αριθμός κουφωμάτων, η παλαιότητα των οποίων κυμαίνεται από 15 μέχρι και 50 έτη. Τα συγκεκριμένα κουφώματα μπορεί τη χρονική στιγμή που τοποθετήθηκαν να ικανοποιούσαν τις ανάγκες εκείνης της εποχής, αλλά τώρα μπορούν να θεωρηθούν στην καλύτερη περίπτωση παρωχημένα και στη χειρότερη ως επικίνδυνα.

Μέχρι και πριν από 15 χρόνια οι σύνηθες κατασκευές κουφωμάτων ήταν:
  • Ξύλινα ανοιγόμενα κουφώματα
  • Συρόμενα αλουμινίου τύπου ΑΤ
  • Ανοιγόμενα αλουμινίου τύπου ΑΤ
Εκτύπωση
PDF

Αντικατάσταση Παλαιών Κουφωμάτων

Πλέον η αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων δεν είναι οδυνηρή ούτε για το σπίτι το οποίο κατοικείτε ούτε και για εσάς. Μπορούμε εύκολα και γρήγορα να αντικαταστήσουμε τα παλιά σας ξεπερασμένα και δυσλειτουργικά κουφώματα με σύγχρονα καινούρια χωρίς καταστροφές στον χώρο σας.

Αντικατάσταση Κουφωμάτων

Άλλαξέ το τώρα, γιατί ο χρόνος είναι χρήμα.

Εάν τα παλιά σας κουδώματα είναι κάπως έτσι, αλλάξτε τα τώρα πριν σαπίσουν τελειως. Επενδύουμε την ξύλινη κάσα όταν είναι ακόμα γερή, με αλουμίνιο και αφαιρώντας τα παλιά φύλλα, τοποθετούμε επάνω στο αλουμινένιο κούδωμα με τη δική του κάσα. Τα παλία ρολά βγαίνουν και στο χώρο τους μπαίνουν καινούρια με δικούς τους οδηγούς. Με αυτόν τον τρόπο αντικατάστασης αποφεύγεται τη φασαρία και τα γκρεμίσματα στο χώρο που είδη κατοικείτε και έχετε εξοικονόμιση χρημάτων από τις όποιες επισκευές προκύψουν, όταν η κάσα σαπίσει και χρειαστεί να ξηλωθεί τελείως.

Προσφορές

Επωφεληθείτε των προσφορών της εταιρείας μας:

Θερμομονωτικά κουφώματα σε τιμή ψυχρών.

Μια μοναδική ευκαιρία για τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι σας και ταυτόχρονα εξοικονόμηση χρημάτων.

Η παραπάνω λύση ενδείκνυται στις αντικαταστάσεις ξύλινων κουφωμάτων, αλλά φυσικά και στις νεο-αναγειρόμενες οικοδομές.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Συνεργασίες

Η εταιρεία Κολώνας Αλέξανδρος συνεργάζεται με τις παρακάτω εταιρείες αλουμινίου

Για άμεση επικοινωνία:

Τηλ.: 210-66.26.723, Φαξ: 210-66.23.790, Κιν.1: 697-73.51.591, Κιν 2: 697-45.87.012 , e-mail: info@kolonas.gr, Διεύθυνση: Ποσειδώνος 3 Κορωπι Αττικη 194 00